Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїГазопостачанняУряд затягує з рішенням щодо інциденту з LNG-терміналом
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Уряд затягує з рішенням щодо інциденту з LNG-терміналом

Уряд прийняв рішення про більш детальний аналіз обставин підписання договору з іспанською компанією Gas Natural Fenosa в рамках будівництва LNG-терміналу

Про це під час брифінгу повідомив перший Віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

«Було прийнято рішення про більш глибокий аналіз цієї ситуації. Проаналізувати потрібно, що сталося, чому це відбулося і шляхи виходу. Я впевнений, що шляхи виходу з цієї ситуації будуть знайдені, і в найкоротший час ви почуєте це офіційно від Прем'єр-міністра», - розповів Сергій Арбузов.

На запитання хто саме буде займатися більш глибокою перевіркою ситуації з підписанням скандальної угоди, чиновник зазначив: «Наразі працює Кабінет Міністрів. Мова про правоохоронні органи поки що не йде».

Читайте також: Куди прямує LNG-термінал?

Як повідомляла «Україна Комунальна», голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів вважає, що рішення уряду дозволить успішно завершити реалізацію національного проекту «LNG-термінал». За словами Владислава Каськіва у найближчі дні для проекту мають відбутися ключові події.

Нагадаємо, Кабмін створив комісію з розслідування обставин підписання даної угоди. Комісія повинна вивчити всі нюанси інциденту, який виник з іспанською компанією та поставити питання про відповідальність чиновників, котрі допустили міжнародний скандал.

За матеріалами: Ліга Бізнес Інформ

 
Коментарі (0)