Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоРада не підтримала надзвичайний стан в енергетиці
Новини ЖКГ
02 Травня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.

Рада не підтримала надзвичайний стан в енергетиці

Прем’єр обурений неприйняттям Радою закону про введення надзвичайного стану в енергетиці. Пан Яценюк пригрозив депутатам, що через таке рішення вони будуть «сидіти зимою без газу».

Верховна Рада не підтримала закон про введення надзвичайного стану в енергетиці. Відповідні дані розміщені на сайті Парламенту. 

Спікер Рад Олександр Турчинов дав слово Прем'єр-Міністру Арсенію Яценюку, який досить емоційно висловив претензії до нардепів.

«Шановний пане голово, шановні народні депутати я в першу чергу звертаюсь до коаліції, яка повинна підтримувати Уряд України, бо Уряд сформований на коаліційному принципі. Будете сидіть зимою без газу. Зрозуміло? Якщо не будете підтримувати урядові законопроекти. Я виступ закінчив», – висловився пан Яценюк.
 
Раніше Прем’єр закликав депутатів ввести надзвичайний стан в енергетиці і прийняти закон про модернізацію газотранспортної системи.
 
Нагадаємо, 19 червня Уряд схвалив введення надзвичайного стану в енергетиці. У Кабміні передали відповідні проекти законів до Парламенту.
 
Коментарі (0)