Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВ українській енергетиці введуть надзвичайний стан
Новини ЖКГ
02 Травня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.

В українській енергетиці введуть надзвичайний стан

Уряд схвалив введення надзвичайного стану в енергетиці. У Кабміні передали відповідні проекти законів до парламенту. Влада має намір розглянути документи у Верховні раді вже цього тижня.

У Кабінеті Міністрів схвалили і передали до парламенту проекти законів про введення надзвичайного стану в енергетичному секторі. Окрім того, урядовці воліють залучити європейських і американських інвесторів до модернізації і спільної експлуатації газотранспортної системи України. Про це за підсумками засідання уряду заявив Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак, передає УНІАН.

«Кабмін схвалив законопроекти. Вони вже зареєстровані в парламенті, і зараз відбувається засідання комітету Ради, де розглядаються обидва законопроекти. Ці законопроекти анонсував Прем'єр-Міністр», - повідомив пан Семерак.

Він наголосив, що документи готувалися в «прискореному режимі». «Сподіваємося, цього тижня їх буде винесено на розгляд Верховної Ради», - зазначив Міністр.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 16 червня після провалу «газових» перемовин, Прем'єр-Міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості, а також Міністерству юстиції підготувати законопроект про надзвичайний стан в енергетиці.
 
Коментарі (1)
Sergiy3
19 Червня 2014 p. 10:20
Приймуть закон і обовязково забудуть про теплоенергетику комунальної власності та участь у його виконанні національних регуляторів.