Рус Укр
ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГПрезидент заявив про плани щодо тарифів на газ
Новини ЖКГ
02 Травня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.

Президент заявив про плани щодо тарифів на газ

Президент Віктор Янукович оприлюднив плани щодо вимоги МВФ. Зокрема, голова держави виключає підвищення цін на газ для населення.

Вимоги Міжнародного валютного фонду щодо підвищення цін на природний газ для населення за жодних обставин не можуть бути сприйняті. Про це заявив Президент Віктор Янукович.

«Вимоги МВФ щодо підвищення цін на газ для населення за жодних обставин не будуть сприйняті. Ми ніколи не допустимо кроків, від яких будуть страждати люди і які негативним чином вплинуть на матеріальний стан населення», - наголосив Віктор Янукович.

Нагадаємо, раніше Віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко заявив, що уряд шукає оптимальну модель вирішення питання дефіциту НАК «Нафтогаз України» задля відновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом.

«Щодо вимог МВФ підняти тарифи на газ для населення, то у нас відбудовується модель, яка дозволить нам, не зачіпаючи соціально незахищені верстви населення, показати, що ми зменшимо дефіцит «Нафтогазу», - сказав Юрій Бойко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за інформацією ЗМІ, Президентом Віктором Януковичем було прийнято ряд принципових рішень, які раніше стримували прогрес у переговорах з Міжнародним валютним фондом.

Зокрема, голова держави погодився на підвищення тарифів на газ для населення на 60%. Втім, підвищення стосується не всіх споживачів, а тієї їх частини, яка споживає понад 3,5 тис. кубометрів газу в рік.

 
Коментарі (0)