Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПільговикам можуть повернути безкоштовний проїзд
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Пільговикам можуть повернути безкоштовний проїзд

Парламентарі знову занепокоїлись про пільговиків та хочуть відновити право певних категорій громадян на безоплатний проїзд у громадському транспорті. Це вже четвертий законопроект щодо пільгового проїзду, зареєстрований у Верховній Раді

Народні депутати нещодавно зареєстрували у Верховній Раді проект Закону №2069/2 «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення прав інвалідів та деяких категорій дітей на пільговий проїзд», яким пропонують відновити право деяких категорій громадян на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

У пояснювальній записці відмічається, що метою законопроекту є повернення права на пільговий проїзд для інвалідів, дітей-інвалідів, а також дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, учнів із малозабезпечених сімей та осіб, які їх супроводжують.

На думку ініціаторів законопроекту, розробка запропонованого документа обумовлена необхідністю відновлення порушених прав самих незахищених верств населення на пільговий проїзд.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, народні депутати пропонують повернути також безкоштовний проїзд для студентів та учнів. Відповідний законопроект був зареєстрований у Верховній Раді кілька днів тому.

 
Коментарі (0)