Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЗаконодавствоОподаткування «підженуть» під нові законодавчі норми
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Оподаткування «підженуть» під нові законодавчі норми

Народним депутатам пропонують привести законодавство в частині створення конкурентних умов в оподаткуванні у відповідність до нового Закону. Відповідний законопроект вже зареєстровано у Парламенті.

Нещодавно у будівлі Верховної Ради було зареєстровано законопроект№3631 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності в Україні».

У пояснювальній записці зазначається, що метою документа приведення законодавства України у відповідність до Закону України «Про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності.

Адже, ЗУ «Про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності в Україні» передбачається проведення податкової реформи, спрямованої на побудову простої, прозорої, справедливої податкової системи, що стимулює інвестиції, створює умови для сталого розвитку національної економіки з одночасним забезпеченням потреб Державного та місцевих бюджетів на виконання пріоритетних видатків.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,   парламенту представили на розгляд законопроект, який пропонує забезпечити ефективніше адміністрування ренти за спецводокористування шляхом збільшення рентної плати більше, ніж на чверть.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)