Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВітчизняні дороги пропонують ремонтувати за рахунок митниці
Новини ЖКГ
02 Травня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.

Вітчизняні дороги пропонують ремонтувати за рахунок митниці

Раді пропонують поексперементувати з фінансуванням ремонту доріг в деяких регіонах країни. Зокрема, це стосується шляхів загального користування державного значення в Одеській, Волинській та Львівській областях.

Під куполом Верховної Ради зареєстрували законопроект №3694 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту  автомобільних доріг загального користування державного значення».

«Метою проекту Закону є створення умов для забезпечення ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення Р-05 Городище - Рівне - Старокостянтинів (міжнародний пункт пропуску КПП «Городище») та Р-76 «КПП «Прикладники» - Зарічне-Дубровиця» (міждержавний пункт пропуску КПП «Прикладники») шляхом залучення відповідних бюджетних ресурсів.

Зокрема, документом пропонується направити до спецфонду  обласного бюджету Рівненської області 50% від суми перевиконання щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на території Рівненської області.

Нагадаємо, кількома днями раніше у стінах Верховної Ради було зареєстровано законопроект № 3678 «Про внесення зміни до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Миколаївській  області з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення».

 
Коментарі (0)