Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоРаді пропонують провести експеримент з фінансуванням ремонту доріг
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Раді пропонують провести експеримент з фінансуванням ремонту доріг

Народним депутатам пропонують проекспериментувати з фінансуванням ремонту автомобільних доріг у Миколаївській області. Відповідний законопроект зареєстровано у Верховній Раді.

У стінах Верховної Ради зареєстровано законопроект № 3678 «Про внесення зміни до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Миколаївській  області з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення».

Згідно з пояснювальною запискою до законопроекту, його метою є створення умов для забезпечення реконструкції  ділянки Казанка – Миколаїв автомобільної дороги загального користування державного значення Дніпропетровськ – Миколаїв (Н-11) та поточного ремонту ділянки Ольгопіль – Миколаїв автомобільної дороги загального користування державного значення Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв (Н-14) шляхом залучення відповідних бюджетних ресурсів.

Для досягнення мети, документ пропонує внести зміну до розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу.

Зокрема, на період проведення експерименту для реалізації зазначених заходів до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів, як виняток з положень частини другої статті 29, статті 69-1, частини другої статті 85, статей 87 і 91 цього Кодексу, спрямовуються 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на території  Миколаївської області.

На думку ініціаторів, прийняття документу, дозволить здійснити: реконструкцію ділянки Казанка – Миколаїв автомобільної дороги загального користування державного значення Дніпропетровськ – Миколаїв (Н-11); поточний ремонт ділянки Ольгопіль – Миколаїв автомобільної дороги загального користування державного значення Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв (Н-14).

Нагадаємо
, парламентарям надали на розгляд законопроект, який покликаний вдосконалити процес ведення господарської діяльності на залізничному транспорті та встановити рівноправний доступ до послуг інфраструктури.                 

 
Коментарі (0)