Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУ Верховну Раду внесений законопроєкт про реструктуризацію «зеленого» тарифу
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

У Верховну Раду внесений законопроєкт про реструктуризацію «зеленого» тарифу

Законопроект розроблено на основі «Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері відновлюваної енергетики»

Законопроект розроблено на основі «Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері відновлюваної енергетики»

Кабінет Міністрів України 15 червня зареєстрував у Верховній Раді законопроект № 3658 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії».

Відповідний законопроект, розроблений на основі підписаного з інвесторами 10 червня «Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері відновлюваної енергетики», зареєстрований на порталі Верховної Ради України.

Серед ініціаторів проєкту: прем’єр-міністр Денис Шмигаль, голова комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Наталуза та інші депутати з комітетів з питань: бюджету, антикорупційної політики та інтеграції України з Європейським Союзом.

Нагадаємо, за день до отримання першого траншу МВФ у розмірі $2,1 млрд український уряд підписав довгоочікуваний меморандум з виробниками екологічно чистої електрики. Цим було досягнуто перше перемир'я в піврічному протистоянні між чиновниками і «зеленими» інвесторами.

 
Коментарі (0)