Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоУряд обмізкує компенсацію платежів за ЖКП для селян
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Уряд обмізкує компенсацію платежів за ЖКП для селян

Нардепам запропонували компенсувати платежі за комунальні послуги для сільського населення з місцевих бюджетів за рахунок коштів державного бюджету.

За поточний тиждень Верховною Радою був зареєстрований Проект Закону «Про внесення змін до Житлового кодексу Української РСР (щодо компенсації платежів за комунальні послуги для сільського населення), запропонований народним депутатом України VI скликання Сергієм Міщенком.

Згідно з порівняльною таблицею, документом пропонується статтю 16 доповнити новою частиною десятою. А саме, - додати до компетенції виконавчих комітетів  селищних, сільських Рад народних депутатів у галузі використання і забезпечення схоронності житлового фонду прийняття рішеннь про компенсацію платежів на комунальні послуги для сільського населення (стаття 178-1). І, власне, доповнити Житловий кодекс новою статтею 178-1: «Компенсація витрат на комунальні послуги для сільського населення», у якій йдеться про те, що виконавчі комітети селищних, сільських Рад народних депутатів приймають рішення про виділення коштів на сплату платежів за комунальні послуги для сільського населення за рахунок коштів державного бюджету місцевим бюджетам.

Наразі документ направлений на розгляд до комітетів.

 
Коментарі (0)