Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоТриває підготовка законопроєкту щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Триває підготовка законопроєкту щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування

У законопроєкті йдеться про вдосконалення Кримінального кодексу і Кодексу про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
У Комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності відбулося чергове засідання Робочої групи з підготовки законопроєкту, який спрямований на посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
 
У законопроєкті йдеться про вдосконалення положень Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
 
Під час засідання члени Робочої групи обговорили роль та місце всіх учасників будівельного ринку в контексті прийнятого в першому читанні законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності».
 

Нагадаємо, рішення про створення Робочої групи з напрацювання узгодженої концепції та підготовки тексту законопроєкту щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування було прийнято на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної 16 червня 2021 року. 

 
Коментарі (0)