Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоНБУ дозволив не засвідчувати печаткою деякі документи
Новини ЖКГ
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.
08 Січня 2024 p.
13 Грудня 2023 p.

НБУ дозволив не засвідчувати печаткою деякі документи

НБУ спрощує умови роботи для бізнесу та банків відповідно до вимог закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями"
Національний Банк України спрощує умови роботи для бізнесу та банків відповідно до вимог закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями", передає прес-центр НБУ.
 
Повідомляється, що відтепер клієнти уповноважених банків, які бажають здійснити валютну операцію, зможуть не засвідчувати печатками документи, які подаються для проведення цих операцій. Також не вимагатиметься засвідчення печатками документів, що подаються до Національного банку України.

У цілому ряді випадків знято вимогу щодо нотаріального засвідчення для оригіналів чи копій документів, що стосуються проведення валютних операцій. При цьому, нотаріальне погодження перекладу договорів та інших документів, що подаються банками та їх клієнтами до Національного банку залишається обов'язковим. 

 
Коментарі (0)