Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПроблема встановлення меж прибережних смуг вийшла на законодавчий рівень
Новини ЖКГ
02 Травня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.

Проблема встановлення меж прибережних смуг вийшла на законодавчий рівень

Депутатам подали на розгляд законопроект, який має врегулювати питання встановлення меж прибережних захисних смуг водних об’єктів. Для цього пропонується взаємоузгодити відповідні норми Земельного та Водного кодексів.

У стінах Верховної Ради зареєстровано законопроект №3430 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо земель водного фонду».

Як йдеться у пояснювальній записці, документ розроблено з метою врегулювання проблем щодо встановлення меж прибережних захисних смуг водних об’єктів, а також  уточнення та взаємоузгодження відповідних норм Земельного кодексу України, Водного кодексу України та Закону України «Про землеустрій».

На думку ініціаторів, прийняття даного законопроекту дасть змогу врегулювати питання встановлення меж прибережних захисних смуг водних об’єктів, що сприятиме покращенню стану довкілля та вирішенню економічних проблем.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, парламентарі проголосували за тимчасові зміни до Податкового та Митного кодексів заради модернізації Бортницької станції очистки стічних вод. Таким чином на послуги та/або товари, які здійснюються за рахунок кредитних коштів звільнили від оподаткування.

 
Коментарі (0)