Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїФінансування ЖКГМінрегіон активніше реформуватиме ЖКГ в наступному році
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Мінрегіон активніше реформуватиме ЖКГ в наступному році

Мінрегіон визначив основним завдання на наступний рік – потужніше реформування ЖКГ країни. У відомстві наголосили, що зважаючи на те, що опалювальний сезон почався із певними фінансовими труднощами, було розроблено відповідний законопроект
У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства планують у наступному році активніше проводити реформування житлово-комунального господарства країни. Про це заявив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуард Кругляк, передає прес-служба відомства.
 
«На 2016 рік основне наше завдання – потужніше продовження, енергоефективної реформи і реформування житлово-комунального галузі в цілому», - зазначив чиновник.
 
За його словами, цьогоріч опалювальний сезон було розпочато із значними фінансовими труднощами.
 
Тож, для виконання коаліційної угоди та Плану дій Уряду Мінрегіоном розроблено законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання» щодо передачі повноважень на встановлення тарифів та ліцензування господарської діяльності з виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні до кінця 2016 року планується оснастити лічильниками тепла практично 75% багатоквартирних будинків. До кінця ж цього року Мінрегіон хоче забезпечити засобами обліку тепла більше 50% багатоповерхівок.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)