Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін збільшив виплати військовим в АТО
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Кабмін збільшив виплати військовим в АТО

Нова постанова Кабміну щодо грошового забезпечення військовослужбовців дозволяє значно збільшити розміри виплат винагород та премій військовим
Нова постанова Кабміну щодо грошового забезпечення військовослужбовців дозволяє значно збільшити розміри виплат винагород та премій військовим, це повідомив заступник директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України полковник Сергій Галімський на брифінгу щодо виплати винагород військовослужбовцям за виконання завдань у зоні проведення АТО.
 
"Нова постанова прийнята Кабміном України 30 серпня 2017 року щодо забезпечення військовослужбовців дозволяє значно збільшити розміри грошового забезпечення військовим. Але конкретні розміри виплат будуть залежити від того, який бюджет буде прийнято Міноборони України на наступний рік," - зазначив Сергій Галімський.
 
Деякі винагороди та премії було скасовано, але новою постановою передбачено можливість коректування розміру залежно від характеру військової служби.
 

Полковник повідомив, що зараз вже збільшено грошові премії для всіх військовослужбовців спецназа, ВДВ та військових морської піхоти, також для окремих посад бойових сержантів. 

 
Коментарі (0)