Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЗаконодавствоЕнергетичні держпідприємства переїжджають із зони АТО
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Енергетичні держпідприємства переїжджають із зони АТО

Від сьогодні Міністерство енергетики та вугільної промисловості припиняє виробничу та фінансово-господарську діяльність енергетичних держпідприємств, що знаходяться у зоні здійснення АТО.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості від сьогодні припиняє виробничу та фінансово-господарську діяльність держпідприємств, що належать до сфери управління Міненерго і знаходяться у зоні здійснення АТО. Про це йдеться у наказі Міністерства №841 від 25 листопада.

«З 28 листопада 2014 року припинити виробничу та фінансово-господарську діяльність державних підприємств, установ, організацій та об’єднань, що належать до сфери управління Міненерговугілля та господарських товариств, щодо яких Міненерговугілля здійснює управління корпоративними правами держави, які знаходяться у зоні здійснення АТО», - йдеться у наказі.
 
Відповідно до документу, керівники підприємств мають перемістити підприємства з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження в населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі.
 
Окрім того, керівники підприємств повинні евакуювати працівників (за їх згодою) та евакуювати майно та документи у разі можливості.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більшість українців переконана, що «вугільні» проблеми України не вирішаться закуповуванням твердого палива. Вийти з кризи держава зможе лише шляхом економії енергоресурсів, переходом на альтернативне паливо та власним видобутком «чорного золота».

Катерина Білоус

 
Коментарі (0)