Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоДержавне і комунальне майно врятують від відчуження
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Державне і комунальне майно врятують від відчуження

Відчуження державного і комунального майна може бути призупинене. Відповідний Проект Постанови був зареєстрований у Верховній Раді та направлений на розгляд комітету.

У Верховній Раді зареєстровано Проект Постанови «Про введення мораторію на відчуження майна, яке перебуває у державній та комунальній власності», ініційований групою депутатів.

Згідно з пояснювальною запискою, документом пропонується до виходу України з політичної кризи та відновлення реальної роботи всіх державних органів, які повинні здійснювати контроль за законністю відчуження державного майна, призупинити всі процедури санації, банкрутства, ліквідації підприємств, які знаходяться у державній та комунальній власності. Також проект постанови передбачає призупинення процедури відчуження державного та комунального майна, розпочаті протягом перебування на посту Президента України В. Ф. Януковича.

На думку народних обранців, прийняття документу унеможливить подальше розкрадання державного та комунального майна.

Наразі Проект Постанови направлено на розгляд комітету.

Зауважимо, вчора Верховною Радою було прийнято Проект Постанови про повернення урядової резиденції «Межигір'я» у державну власність.

 
Коментарі (1)
Dmitry
23 Лютого 2014 p. 16:08
Фонд государственного имущества - вообще беспредельщик!!! Вы в курсе что они рейдерски захватили всю оценку в Украине на псевдо 550 фирм, которые являются одной фирмой, которую "крышует" депутат то от БЮТ, то потом от ПР, то сейчас из нее вышел - Антон Яценко!!! Беспредел!!! Всю оценку в Украине реально делает ОДНА фирма!!! Цены беспредельно увеличили - от 1000грн до 10000грн оценка теперь!!! Вместо 400грн. Сроки - 2 недели вместо 2 дней!!! Продать квартиру НЕВОЗМОЖНО!!! Вот и сюжет в Наши Гроши https://www.youtube.com/watch?v=lA_gMSESqzk