Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоБудівництво метрополітену у Дніпропетровську піде під ратифікацію
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Будівництво метрополітену у Дніпропетровську піде під ратифікацію

Парламентарії можуть ратифікувати фінансову угоду щодо будівництва метрополітену у Дніпропетровську. Таку пропозицію вніс Президент.

Президент пропонує парламенту ратифікувати фінансову угоду щодо будівництва метрополітену у Дніпропетровську. Про це йдеться на офіційному сайті Глави держави.

«Президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Завершення будівництва метрополітену у м. Дніпропетровську») між Україною та Європейським інвестиційним банком» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що відповідна угода передбачає залучення кредиту у розмірі 152 млн євро для будівництва метрополітену у Дніпропетровську.

«Прийняття законопроекту забезпечить надання згоди на обов’язковість цієї угоди для України» - підкреслюється у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше КП «Дніпропетровський метрополітен» було виділено дотацію. Йдеться про внесення змін до Закону України «Про Держбюджет на 2014 рік» щодо надання коштів комунальному підприємству «Дніпропетровський метрополітен» для реалізації проекту «Завершення будівництва метрополітену у Дніпропетровськ».

 
Коментарі (0)