Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПрава громадян на нерухомість забезпечать новим документом
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Права громадян на нерухомість забезпечать новим документом

Депутатам пропонують внести зміни при держреєстрації прав на нерухомість, а саме впровадити процедуру видачі свідоцтва про право власності на нерухомість. відповідний законопроект вже зареєстровано у Верховній Раді

Вчора у стінах Верховної Ради зареєстрували законопроект №4043 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо визначення свідоцтва про право власності одним з правовстановлюючих документів на нерухоме майно».

У зв’язку з цим, документом пропонується удосконалити Закон «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

А саме, документ має на меті впровадити процедуру видачі свідоцтва про право власності на нерухоме майно та державна реєстрація права власності на його підставі.

«Запропонована законом процедура оформлення свідоцтва про право власності на нерухоме майно  вписується в механізм державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обмежень, визначену Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», - йдеться в пояснювальній записці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, депутатам подали на розгляд законопроект, який має усунути законодавчі колізії щодо ліцензування постачання газу. Це сприятиме безперебійному забезпеченню «блакитним» паливом під час опалювального сезону.

 
Коментарі (0)