Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоУкраїна розширює напрямки розвитку теплопостачання
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Україна розширює напрямки розвитку теплопостачання

Внаслідок посиленої уваги до видобутку власнеукраїнського викопного палива та шахтного газу останнім часом були запропоновані зміни до Закону України про «Про теплопостачання».

Верховна Рада оприлюднила проект Закону «Про енергетичну статистику України», запропонований депутатами фракції БЮТ Ігорем Рибаковим, Володимиром  Каплієнком та Валерієм Камчатним.

Документом пропонується внести зміни до Закону України «Про теплопостачання». А саме, доповнити Статтю 7 «Напрями розвитку систем теплопостачання», додавши до переліку основних напрямів розвитку зазначених систем «розширення використання в якості основного палива викопних видів палива, що видобуваються в України (вугілля, буре вугілля ) та шахтного газу (метану ), торфу тощо».

Згідно з пояснювальною запискою прийняття цього законопроекту сприятиме вдосконаленню енергетичної статистики та забезпечить законодавче врегулювання розробки(формування) енергетичного балансу держави, порядку створення Державної системи моніторингу показників енергетичного балансу та рівня енергетичної безпеки, що дозволить здійснювати постійний аналіз і прогнозування розвитку економіки.

 
Коментарі (0)