Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоМіненерго планує внести зміни до законодавства через «Нафтогаз»
Новини ЖКГ
02 Травня 2024 p.
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.

Міненерго планує внести зміни до законодавства через «Нафтогаз»

Міненерго планує розробити зміни до законодавства для підтримки «Нафтогазу». У Міністерстві вважають, що такі кроки допоможуть компанії покращити фінансове становище.

Міненерго планує підготувати пакет змін до законодавства задля підтримки НАК «Нафтогазу України». Зокрема, покрашення фінансового становища національної компанії. Про це йшлося на зустрічі Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина з представниками Місії МВФ в Україні, передає прес-служба Міненерго.

«Щодо управління заборгованістю підприємств ПЕК українська сторона поінформувала Місію МВФ про підготовку НАК «Нафтогаз України» пакету змін до деяких законів України з метою покращення фінансового стану компанії», - зазначається у повідомленні.

Про те, які саме зміни в законодавство хоче внести Міненерго – не йшлося.

Крім цього, Міністр енергетики наголосив на тому, що хоч влада і підтримує позицію Фонду щодо підвищення тарифів на енергоносії до економічно обґрунтованого рівня, однак це питання є соціально чутливим і потребує зваженого підходу до вирішення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Росії нагадали, що у 2009 році український уряд схвалив результати переговорів про імпорт газу до 2019 року, які передбачають закупку палива за завищеними цінами. «Газпром» заявив, що не має наміру переглядати відповідні домовленості.

 
Коментарі (0)