Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін вніс зміни в умови програми «Доступні кредити 5-7-9%»
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
26 Лютого 2024 p.
08 Лютого 2024 p.
31 Січня 2024 p.
29 Січня 2024 p.
18 Січня 2024 p.

Кабмін вніс зміни в умови програми «Доступні кредити 5-7-9%»

Кабмін ухвалив зміни до Порядку надання державної підтримки мікропідприємництва та малого підприємництва, згідно з яким реалізується програма «Доступні кредити 5-7-9%»
Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до Порядку надання державної підтримки мікропідприємництва та малого підприємництва, згідно з яким реалізується програма «Доступні кредити 5-7-9%». Відповідне рішення було прийнято, 9 жовтня, на засіданні Уряду.
 
Внесені зміни до програми стосуються лібералізації низки вимог до суб’єктів підприємництва в частині підвищення максимального рівня їх річного доходу до еквіваленту 10 млн євро та виключення з Порядку вимоги до обов’язкової прибутковості діючого бізнесу – рішення прийматимуть банки-кредитори. Також змінами розширені цілі використання кредитних коштів можливістю придбання земельних ділянок як окремо, так і разом з нежитловою нерухомістю.

Відповідні зміни до програми «Доступні кредити 5-7-9%» були прийняті в рамках виконання доручення Уряду розробити та затвердити програму фінансової підтримки малого та середнього підприємництва, а також суб’єктів господарювання сфери культури, креативних індустрій, туризму, діяльність яких знаходиться під впливом запроваджених обмежень та/або заборон, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.  

Зазвичай в таких передзамовлення збираються розмірні ряди з якимсь певним кількістю одиниць товару в кожному окремому розмірі. Влаштовуючи спільні покупки взуття, організатор записує бажаючих, готових придбати ті чи інші розміри, а також збирає передоплату, яка передається компанії-постачальнику.

 
Коментарі (0)