Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоЗатверджено зміни, які дають можливість реєстрації автівок після перепродажу
Новости ЖКХ
28 марта 2024 г.
21 марта 2024 г.
15 марта 2024 г.
26 февраля 2024 г.
08 февраля 2024 г.
31 января 2024 г.
29 января 2024 г.
18 января 2024 г.

Затверджено зміни, які дають можливість реєстрації автівок після перепродажу

У Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) можна буде реєструвати не тільки нові, а й вживані транспортні засоби, повідомили в пресслужбі уряду
У Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) можна буде реєструвати не тільки нові, а й вживані транспортні засоби, повідомили в пресслужбі уряду,  про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
Кабінет міністрів України 17 травня затвердив зміни, які дають змогу громадянам зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку вживані транспортні засоби у центрах надання адміністративних послуг. Раніше така послуга була доступна тільки для нових транспортних засобів.
 
Фактично громадяни отримують можливість обирати, де їм зручніше скористатися адміністративною послугою - сервісний центр МВС чи ЦНАП.
 
Також у головному СЦ МВС вказали, що уже зовсім скоро реєстрацію/перереєстрацію транспортного засобу можна буде здійснити дистанційно, за винятком експертного дослідження. Послугу планують перевести в застосунок "Дія".

Громадяни, які переїхали в інше місто, отримали можливість скласти практичний іспит на водійські права у будь-якому центрі МВС, а не лише там, де вони складали теорію.   

 
Комментарии (0)