Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоКонтрактники ЗСУ можуть отримати одноразову грошову допомогу - МО
Новости ЖКХ
28 марта 2024 г.
21 марта 2024 г.
15 марта 2024 г.
26 февраля 2024 г.
08 февраля 2024 г.
31 января 2024 г.
29 января 2024 г.
18 января 2024 г.

Контрактники ЗСУ можуть отримати одноразову грошову допомогу - МО

Одноразову грошова допомога в разі підписання контракту зі ЗСУ складає понад 20 тисяч гривень і виплачується одразу. Військовому потрібно подати письмовий рапорт на ім’я командира
Одноразову грошова допомога в разі підписання контракту зі ЗСУ складає понад 20 тисяч гривень і виплачується одразу. Військовому потрібно подати письмовий рапорт на ім’я командира, про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України.
 
Одноразова грошова допомога складає:
  • 21 472 грн – для осіб рядового складу
  • 24 156 грн – для осіб сержантського та старшинського складу
  • 26 840 грн – для осіб офіцерського складу
Відповідні виплати передбачені військовим, які служать за контрактом та приймаються на посади рядового складу строком на 3 роки. На посади сержантського та старшинського складу на 3 роки й більше. Офіцерського – рік і більше. На 5 років і більше – призначені на посади сержантського, старшинського та офіцерського складу після закінчення вищих військових навчальних закладів.
 
Також є певні категорії військових, які не можуть розраховувати на виплати. Грошова допомога не виплачується особам рядового складу, які під час служби за контрактом уклали інший – на посаду сержантського та старшинського складу. Особам сержантського та старшинського складу, яких під час дії контракту прийнято на службу за контрактом осіб офіцерського складу, а також - особам офіцерського складу, які під час проходження кадрової служби підпишуть контракт.
 

Допомога виплачується одразу. Щоб отримати допомогу, військовому потрібно подати письмовий рапорт на ім’я командира.  

 
Комментарии (0)