Рус Укр
ГлавнаяВыбор редакцииЗаконодательствоКоманда Разумкова намагається заблокувати підписання закону про скасування 2% ЄП
Новости ЖКХ
02 мая 2024 г.
28 марта 2024 г.
21 марта 2024 г.
15 марта 2024 г.
26 февраля 2024 г.
08 февраля 2024 г.
31 января 2024 г.
29 января 2024 г.

Команда Разумкова намагається заблокувати підписання закону про скасування 2% ЄП

Міжфракційне об'єднання "Розумна політика" зареєструвало у Верховній Раді проєкт постанови про скасування результатів голосування у другому читанні та в цілому за закон №8401, який скасовує 2% єдиний податок
Міжфракційне об'єднання "Розумна політика" зареєструвало у Верховній Раді проєкт постанови про скасування результатів голосування у другому читанні та в цілому за закон №8401, який скасовує 2% єдиний податок і повертає документальні перевірки та контроль PPO, написав голова МФО Дмитро Разумков у своєму телеграм-каналі.
 
"Ми з командою "Розумної політики" зареєстрували блокуючу постанову до руйнівного законопроекту №8401. Будемо використовувати всі законні механізми, щоб не допустити, аби він вступив у силу", - написав Разумков.
 
Він наголосив, що введення в дію цього закону поставить підприємців перед вибором - закритися або переміститися за кордон, де є стійкі та чесні правила, а не корупція і тиск.
 
"На початку війни бізнес повірив президенту, який обіцяв збереження пільг для підприємців до кінця воєнного стану і ще рік після його завершення. Бізнес залишився, щоб наближати нашу перемогу і своїми податками фінансувати українську армію. А тепер йому просто плюють в очі, змінюючи правила на ходу", - вважає Разумков.
 

Нагадаємо, Верховна Рада 30 червня ухвалила законопроєкт №8401, один із важливих структурних маяків програми з МВФ, про скасування 2% єдиного податку (ЄП) з 1 серпня і повернення документальних перевірок і контролю РРО. 

 
Комментарии (0)