Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоГолова ВР закликав депутатів підтримати законопроєкт про повернення електронного декларування
Новости ЖКХ
28 марта 2024 г.
21 марта 2024 г.
15 марта 2024 г.
26 февраля 2024 г.
08 февраля 2024 г.
31 января 2024 г.
29 января 2024 г.
18 января 2024 г.

Голова ВР закликав депутатів підтримати законопроєкт про повернення електронного декларування

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у середу закликав усіх народних депутатів підтримати законопроект про повернення електронного декларування
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у середу закликав усіх народних депутатів підтримати законопроект про повернення електронного декларування, повідомляє "Україна Комунальна".
 
"Електронне декларування. Моя позиція чітка й зрозуміла: його потрібно відновлювати якнайшвидше. Для всіх. І чиновників, і суддів, і народних обранців. Тому закликаю народних депутатів усіх фракцій та груп, позафракційних народних депутатів у Верховній Раді підтримати законопроект про повернення декларування", - написав Стефанчук.
 
Голова монобільшості у парламенті Давид Арахамія заявляв, що наполягатиме, щоб у порядок денний ВР включили законопроект про відновлення декларування.
 
Торік у вересні Арахамія зареєстрував законопроект "Про внесення змін до деяких законів України з метою виконання вимог Європейської комісії щодо набуття Україною статусу члена Європейського Союзу" №8071.
 

Він передбачає відновлення електронного декларування та спеціальні перевірки кандидатів на посади. Зокрема, ним встановлюється, що ті, хто має подавати декларацію, а в 2022 році її не подав, мають зробити це не пізніше 60 календарних днів з дня набрання чинності цим законом.  

 
Комментарии (0)